Арестуваният шофьор – суданец е нападнал съпругата на Волен Сидеров

© Общество

40-годишният суданец, който бе задържан за агресивно поведение на пътя, е нападнал снощи около 20 часа физически съпругата на Волен Сидеров – Деница.

Свидетел на грубото отношение става евродепутатът Николай Бареков, който заснема суданеца. Бареков е отишъл на мястото на инцидента с Волен Сидеров и с Димитър Байрактаров и е снимал с мобилния си телефон, съобщи „Евроком“.

По данни на полицията двата джипа – на суданеца и на Сидерова, удрят страничните си огледала при разминаване. След инцидента мъжът започнал да обижда съпругата на Сидеров. Деница успяла да се оттегли. В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея.

Има версия, че това е било опит за сплашване на Волен Сидеров, но нападателите случайно са объркали колата, твърди „Евроком“.

Полицаите са взели алкохолна проба на Деница Сидерова. Пред водещия Байрактаров Деница е разказала, че в малка, тъмна уличка колата й била застигната от джип „Хонда“, който я блъснал и счупил огледалото й. Шофьорът спрял и започнал да сипе заплахи, но като видял, че в колата имало две жени с малко дете, разбрал, че вероятно е допуснал грешка. Тогава неговият спътник – отново судански гражданин, успял да избяга.

По думите на водещите на „Бареков и Байрактаров без цензура“ пробите за алкохол и наркотици на шофьора – суданец са взети час и половина след инцидента.

От СДВР информираха, че на единия от шофьорите (судански гражданин) е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Той не е представил валидно за територията на България свидетелство за управление на моторно превозно средство, автомобилът е дерегистриран и регистрационните табели са свалени. Направени са проби за употреба на алкохол и упойващи вещества на водачите. И при двамата пробите са отрицателни.

Суданецът е арестуван и отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!