8 месеца след основен ремонт, виадуктите по АМ „Тракия“ отново се разпадат

Виадукти АМ "Тракия" © Общество

Състоянието на виадуктите по най-дългата ни автомагистрала към момента отново е „плачевно“, сочи видеоклип изпратен ни от читател, който се възмущава от ремонта на съоражението, който е направен само преди 8 месеца.

Точно в края на май премиерът Борисов обикаляше на инспекция за въпросните ремонти заедно с заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който се хвалеше за това колко работа е свършена, и в колко лошо състояние са били съораженията преди това.

В същото време премиера Борисов заявява по повод предишните ремонти на съораженията:

„Е, то кат’ не направиш всичко то пак си тече и
само хвърлени пари на вятъра. Замажат на Ората очите и толкова!“,

Бойко Борисов – премиер на България.
Виадуктите на АМ "Тракия" – "Замажат очите на ората и толкова"

8 месеца след основен ремонт на виадуктите на АМ "Тракия", когато премиерът Борисов инспектираше ремонтите заедно с зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който се похвали колко работа е свършена – днес те изглеждат така. "Замажат очите на Ората и толкова", май наистина е точното определение!

Posted by Obshtestvo on Thursday, 6 February 2020

Припомняме, че при ремонта на бул. „Граф Игнатиев“ в София, както и при почти всички ремонти у нас, включително и след изграждането на АМ „Марица“, където няколко месеца след това част от настилката пропадна се прави ремонт на ремонта. Докога у нас ще се повтаря това упражнение не е ясно, но май наистина казаната от премиера фраза във видеото по-горе „замажат на Ората очите и толкова“ е доста на място тук!

Общество ОРГ

Print0

Коментари · 1

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Avatar 7 февр. 2020 в 15:25

    Някогашните славни български майстори Манол,Кольо Фичето се обръщат в гроба от срам,за стореното от техните последователи.Всичката ни работа е такава.Нови технологии,нови материали,и месеци след ремонтите,всичко се скапва.

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!