Премиерът за балотажа в София: Няма нищо сигурно освен Орландовци (ВИДЕО)

© Общество

След убедителните резултати на ГЕРБ  на провелите се вчера местни избори у нас, премиерът и лидер на ГЕРБ – Бойко Борисов беше чакан като „топъл хляб“ от репортерите за въпроси и коментар на резултатите. Ето какво каза той в партийната централа:

„За мен като лидер на партията е важна безапелационната победа над БСП. Това означава стабилност на управлението.

Всички искат промяна,  но промяната започна от ГЕРБ. Особено в София. Всички искат резултати, но за мен е най-важен 1 резултат – това е безапелационната победа над БСП. В София двойно, а в страната още повече. Дали ще се опитат сега с мимикрия или като гущери хамелеони да водят пазарлъци с други парии това не ме интересува.

След промените, които направих в ГЕРБ резултатите са очевидни и ни харесват. На повечето места побеждаваме с 2 пъти основния ни конкурент – БСП. Това е важното за мен – стабилността на управлението.  Защото имаме да достроиме южната дъга. Имаме да достроим Хемус, Ботевград-Мездра, обходите на Видин и Враца. Имаме да построим още пътя до Белград около 20км, Търново – Русе. Много работа. Оставям щабовете да си работят.

Те БСП са много интересна партия. Искат субсиидии, а като дойдат избори нямат кандидати. Мая Манолова беше на зелен фон. БСП в София губи 2 пъти от ГЕРБ. Какъв кмет ще бъде тя без общински съветници? Представяте ли си кмет, който да управлява с половината от градската десница и половината от нашите общински съветници. Те си играят с демокрацията.

Още Чърчил е казал, че политическите партии са най-доброто измислено нещо. Няма друго измислено засега. Всяко друго нещо води рано или късно до диктатура.

За липсата на Цветан Цветанов – Борисов каза:

Да, липсва ми, но и без него и без мене пак ще съмне, аз съм му казал. Благодаря на господ (прекръства се), че ме благослови и подкрепи срещу тези лоши, корумпирани хора.

За балотажа нищо не е сигурно. Единственото сигурно нещо е Орландовци“, завърши Борисов.

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!