Има ли дъно под дъното? Шоуто на Волен крета и без публика

© Общество

Шоуто на Волен Сидеров толкова се изтърка, че май няма накъде повече. Публиката и нея отдавна я няма. Особено в столицата. Показаха го и местните избори, след които лидерът на „Атака“ събра има-няма 1% от гласовете на софиянци. Това вероятно са приятелите и съпартийците му, но кой знае.

По някаква необяснима за повечето нормални хора причина Волен Сидеров снощи се опита да нахлуе в „Арена Армеец“, където се броят бюлетините от изборите

Всъщност, причината е ясна – след унизителното представяне на Сидеров на изборите за кмет на София – вместо да се скрие някъде, в типичния негов стил, Волен реши пак да влезе в медиите по неговия си начин. Чрез шоу. Ама трагикомично такова.

Логично, Сидеров и компания бяха спрени от полицията на входа, защото, пак логично, нямат право да влизат вътре. В типичния си стил обаче лидерът на „Атака“ прикова вниманието с епитети към униформените и медиите и с празнословия.

Какво ни показва Шоуто на Волен?

Показва ни поне три неща. Първо – след подобни прояви на бг „политици“ пропастта между България и развитите европейските държави е толкова голяма, колкото е между Ориента и Швейцария. Второ – провокациите на разни псевдо патрЕоти вече не работят – особено в столицата. И трето – отговорът е да. Под дъното има дъно.

За лидера на „Атака“ сигурно е непоносим фактът, че на „София Прайд 2019“ присъстваха повече хора, отколкото са гласувалите за него. Сигурно за Волен е и необяснимо, че подобни прайдове се организират в целия свободен свят и че са подкрепяни от огромна част от хетеросексуалните хора. Сигурно.

Така или иначе, наглостта на Сидеров и компания стигна до там, че от „Атака“ изпратиха снощи до медиите лъжлива информация, в която твърдят:

„Полицаи се гавриха с АЛФА ТВ и защитиха ДПС!“

Разбира се, нищо такова не се е случило. А ако все пак се питате защо Сидеров и „приятелите“ му уж искаха да влязат в ЦИК, обяснението им звучи така:

Имаме сигнал за изборни нарушения и искаме да проверим„. Естествено, че нямат такъв сигнал. И нищо не искат да проверят. Освен търпението на полицаите, които в подобни ситуации сигурно съжаляват, че нямат правомощията на американските си колеги.

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!