Кореспондентката за Брюксел на Нова ТВ беше освободена след среща с главния прокурор

Антоанета Николова © Общество

Антоанета Николова не е на работа от днес, а от медията отказват коментар за „освобождаването“ към момента.

Един от последните материали на дългогодишния кореспондент на Нова ТВ за страните от Западна Европа като Белгия, Франция и т.н. беше отразяването на визитата на Главния прокурор в европарламента.

В разразилия се „скандал“ между Иван Гешев и журналиста на БиволЪ Атанас Чобанов (който попита 2-3 въпроса Гешев, единият от които свързан с депутата от ДПС – Делян Пеевски, на които той отговори с въпрос „А как е времето в Москва), Николова си позволи да зададе въпроси след това, което явно нито се е харесало на Иван Гешев, нито на нейния работодател.

Иван Гешев в разговор с журналиста от БиволЪ – Атанас Чобанов в Европейския парламент в Белгия

Иван Гешев в остър разговор с журналиста от БиволЪ – Атанас Чобанов в Европейския парламент, Белгия. Не се чудете защо клипчето прекъсва точно на отговорите на които главният прокурор се очаква да отговори. Източникът му е прокуратурата. Иначе в този разговор думата "мисирки" отсъства.

Posted by Obshtestvo on Wednesday, 5 February 2020

Редакционната политика на Нова ТВ към момента показва, че медията е твърдо „зад гърба“ на главния прокурор, като в нито една от своите емисии или предавания, които са продуцирани от телевизията не се усеща критичен тон за някои негови решения или изявления.

На днешното извънредно заседание в Брюксел на държавните и правителствени ръководители на страните от ЕС, на която предстои да се обсъди Многогодишната финансова рамка на ЕС за периода 2021-2027 г., Николова вече е заместена от друг представител на НОВА ТВ. Ето какво попита премиера въпросния изпратен репортер от телевизията на Домусчиев:

Ето какво попита заместничката на уволнената Антоанета Николова от НОВА ТВ – Бойко Борисов в Брюксел

След като дългогодишния кореспондент на телевизията на Кирил Домусчиев – Нова ТВ за Брюксел и страните около Белгия – Антоанета Николова беше "освободена" след последната си среща с главния прокурор Иван Гешев, който беше на посещение в европарламента, ето какво попита премиера изпратената днес нейна заместничка – репортер

Posted by Obshtestvo on Thursday, 20 February 2020

Коментарът оставяме на Вас. Припомняме само, че почти целият персонал на близката до Делян Пеевски – „Канал 3“ (чиято собственост е) премина в НОВА ТВ при закупуването и от братя Домусчиеви – от репортери до директорите на телевизията и шефа на Новините.

Оттогава досега оттам напуснаха „една камара“ журналисти сред които Генка Шикерова, Миролюба Бенатова, Марин Николов, Цветомир Семов, Диана Димова, Марина Цекова и Елена Гюрова, Виктория Бехар и много други лица като главният редактор на спортния сайт Гонг – Ники Александров.

Общество ОРГ

Print0

Коментари · 1

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Avatar 21 февр. 2020 в 01:40

    Клоунът Гешев ще потъне заедно с бандитът Борисов и шайката му, вкл. ДДС-измамникът, начело на КРИБ.

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!