Maя Манолова: Гнус ме е от лъжите, които произнесе г-н Борисов, ще се видим в съда (ВИДЕО)

© Общество

Мая Манолова заяви, че ще съди премиерът Бойко Борисов за нещата, които е казал по нейн адрес в предаването „Тази сутрин“ днес на извънредна пресконференция по повод казаните неща от премиера сутринта

Манолова изяви мнението си пред медиите в компанията на своя екип в който липсваше човек с име с „Б“. Бившият омбудсман пък заяви, че не познава такъв човек в щаба й, като призова премиера да назове името му.

„Срам ме е от премиера на България. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес. Той нарече екипа ми – „сбирток“. Нарече 124 хиляди столичани – нечистоплътни затова, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк – уйдурма за купуване на гласове. За негово сведение, нищо, че беше 4 години кмет на София във Волуяк няма ромска махала и няма роми.

Той е човекът който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и призна в национален ефир, че братя Галеви са фактор в изборите у нас.  Всичко това са грозни лъжи, клевети, които са направени от един разтресен от страх премиер. Ще го дам на съд. Ще се видим в съда, г-н Борисов. Уйдурмите на първия тур ги правихте вие. Това се вижда от протоколите в ромските секции в които г-жа Фандъкова е пълен хегемон.  Там има пълно съответствие между гласовете на ДПС за общински съветници и тези за г-жа Фандъкова за кмет.

Изправям се срещу едноличната власт. Имам нужда от подкрепа“, призова бившият Омбудсман.

Какво още каза тя и нейният екип по повод думите на премиера за които по-рано Ви информирахме вижте във видеото по-долу.

 

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!