Премиерно Рено представи новата си гама от модели за 2020г. на наша територия

© Общество

От автомобилния концерн – „Рено“ представиха гамата си автмобили за 2020г. на наша територия – в Интер Експо Център. Въпросната премиера на новите модели на групата е по повод „Автомобилен салон София“ или Sofia Motor Show, който стартира в събота от 10ч.

Днес е началният ден на събитието за медиите и ключовите клиенти и гости. За целта от Рено отделиха най-голямо внимание на Клио, който беше представен в специална стъклена стая, която да отразява извивките и дизайнерските му линии.

В премиерите на групата oсвен CLIO влязоха още ZOE, CAPTUR, MEGANE R.S. Trophy.

„Изключително горди сме от новите попълнения в гамата на Renault и вярваме, че с актуализираното си портфолио от модели ще сме още по-конкурентни и успешни на пазара на нови автомобили. Всяко едно от тези попълнения носи уникално послание, което ние  предадохме чрез иновативни визуални инсталации“, заяви  Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

В премиерата бяха представени и електрическите версии на някои от моделите, а те се показват за пръв път пред наша публика, след като световната им премиера беше преди по-малко от месец в автоизложението във Франкфурт. Както по-рано тази седмица Ви информирахме, посетителите на „Автосалон София 2019“ ще има възможността да видят още доста премиери за годината на наша територия, като също така повечето от моделите ще бъдат налични и за тест драйв. Екипът на Общество ОРГ ще Ви информира за най-интересното около премиерите и случващото се в автофорума на България за последните две години.

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!