Слави Трифонов не удържа на думата си и влиза в политиката само с клипове (ВИДЕО)

© Общество

Слави Трифонов не можа да удържи на думата си, която каза в последния брой на предаването „Шоуто на Слави“ по бТВ. Тогава той обяви, че влиза в политиката с проекта „Няма такава държава“ и със свой нов телевизионен проект наречен „Седем-осми“ (името на продуцентската му компания).

Да, ама не! В последния брой на „Шоуто на Слави“ Трифонов заяви, че хората ще могат да намерят сами телевизията му след 15 септември. Такава телевизия към момента обаче не съществува. Правилно е, че дори и след 10 години той отново може да каже, че не е излъгал (защото не е казал на 15-ти септември, а след него), но обикновено когато се каже нещо такова се има предвид в дните около и малко след въпросната дата.

Все пак трябва да кажем, че преди няколко дни на закрито заседание в столична конферентна зала, той учреди политическия си проект „Няма такава държава“ с всички нейни съмишленици. Така че, все пак и това е нещо.

По информация на екипа на Общество – сградата, в която ще се помещава телевизията на Трифонов в кв. „Левски“ в столицата все още е в трескави приготовления. Пълната техниката, както и всичко останало, което ще е нужно за телевизията, все още не е там и вероятно ще мине още време, докато всичко се окомплектова и започне да работи. Със сигурност ще минат местните избори.

Повечето хора, които попълниха ЕГН-тата си за наградите от „Шоуто на Слави“ (които са целия инвентар на шоуто, подаръци от гостите и всякакви предмети, които са били в студиото) се питат какво се случва с тях. Томболата за изтеглянето на печелившите все още не се е състояла, въпреки че минаха повече от 3 месеца от края на шоуто.

Това е съобщението, което се показва на интернет страницата на вече бившето предаване на Трифонов.

А ето и страницата на бъдещия ТВ проект „Седем-осми“, към който пренасочва въпросната:

По-надолу може да видите и клиповете, които екипът на Слави Трифонов публикува в страницата си в социалната мрежа Фейсбук.

Видеата са доказателство, че Трифонов не се е отказал от идеята си, макар че не можа да спази думата си навреме.

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!