Масови палежи на автомобили в страната през изминалата нощ (СНИМКИ)

© Общество

За масов среднощен палеж на автомобили в София  сигнализираха жители на квартал Хиподрума във фейсбук групата „Забелязано в София“.

Към момента от пресцентъра на МВР обясниха, че няма яснота дали колите са изгорели в следствие на умишлен палеж или на неизправност. Жителите в квартала коментират под публикацията, че са убедени, че става въпрос за умишлен палеж, а някои казват, че дори са чули извършителя (снимките може да видите по-долу като използвате стрелките наляво и надясно).

„Преди 6-8 години бяха на мода доста тези пожарища. в Люлин бая коли опожариха. Предполагам някакви епизодични „акции“ за повишаване обемите на застраховка АВТО КАСКО“, коментира Живко Николов.

По случая е образувано досъдебно производство, засега извършителят на деянието е неизвестен.

Още един случай на палеж на автомобили на кандидат за кмет в Бойчиновци е регистрирано през изминалата нощ.  Запалени са и двете му коли.

Синът на кандидата за кмет на община Черноочене от ПП „ГЕРБ“ пък беше задържан отново за нанесени повреди на автомобили чрез разрязване на гуми, изпочупени прозорци на няколко селски общини, горящи кофи за боклук и множество автомобилни гуми подготвени отново за палеж.

Бащата и кандидат за кмет от ГЕРБ – Ниязи Раиф заяви, че не знаел за въпросните неща. Щетите са само върху общинска собственост.

 

 

Общество ОРГ

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!