Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на физически двубой

Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на двубой © Общество

Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на физически двубой.  Поканата е отправена чрез медиите. Снощи около 22ч. вечерта в редакционната ни поща е получено съобщение от Пресцентъра на ПП „Атака“. То гласи:

Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври.

Волен Сидеров

Toва не е първата покана от Сидеров за нещо към представител на ВМРО. В ефира на БНТ и предаването Референдум от което бе изгонен, заради редица нарушения на договора между БНТ и ЦИК, както и недопустимо според мнозина държание, бяха представени искания – „Ангел Джамбазки да обяви хомосекскуалността си, а далаверите в Министерството на отбраната“ да бъдат разследвани.

Иначе в кандидат кметските обещания на Сидеров и Джамбазки има доста общи неща, като водещото такова и на двамата е забраната на гей парада в столицата.

Общество ОРГ

 

Print0

Коментари 0

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

forum Няма коментари. Напиши първият!

Абонирай се и получавай най-интересните разкрития по имейл всеки ден!